Het nieuws van Exilo, hier nemen we u graag mee in onze visie!

Erik Koster treedt per 1 januari 2020 toe als partner

Per 1 januari 2020 start ik als partner bij Exilo: een jong interim- en advieskantoor in de publieke sector. Sinds 2018 heb ik als ZZP’er bedrijven en gemeenten mogen helpen in hun organisatie. Ik kijk er naar uit om dit vanaf nu samen met Rogier en Ricardo te doen. Samen willen we een stevig interim- en advieskantoor neerzetten waarin passie voor de publieke sector, met in het bijzonder de lokale overheden, onze drijfveer is.

Een gemeente verdient meer dan een enkele ZZP’er die slechts tijd heeft om medewerkers te coachen, controles uit te voeren of tijdelijk iemand te vervangen. Zeker met het vooruitzicht van bijvoorbeeld de rechtmatigheidsverantwoording voor lokale overheden (2021) is de behoefte bij gemeenten aan visie en ontwikkeling groot. Ook dit kan Exilo bieden. Dit is de reden dat ik deze stap maak: van enkele ZZP’er naar samen sterk staan en meer kwaliteit garanderen.

Samen met Rogier en Ricardo hoop ik organisaties in de publieke sector vooruit te kunnen helpen op een structurele manier. Wij hebben voor lokale overheden bijvoorbeeld Impuls! ontwikkeld: tools, templates en checklists om de interne controle te verbeteren.

Laat het avontuur beginnen!

Erik Koster
erik@exilo.nl
06 – 11 40 26 21

Reacties