Het nieuws van Exilo, hier nemen we u graag mee in onze visie!

Het is zover! De oprichting van Exilo is een feit

Sprong in het diepe

Met de oprichting van Exilo begint voor ons een spannende maar vooral ook een leuke periode. Een sprong in het diepe! Na vele jaren in de accountancy gaan we nu aan de andere kant van de tafel meehelpen. We hebben er dan ook erg veel zin in! Maar dat vraagt ook enige toelichting op wat we gaan doen, en in het bijzonder met deze blogs.

Eerst maar even wat we gaan doen. Zoals ook uit de website blijkt richten wij ons op de publieke sector met daarbij een sterke focus op lokale overheden. Mede doordat we hier gezamenlijk ruim 30 jaar ervaring in hebben als controlerend accountant. Kortom, op zoek naar ondersteuning in de vorm van een (interim) opdracht op het snijvlak van control, finance en bedrijfsvoering? Dan komen we graag met u in contact.

Wat gaan we verder doen? In ieder geval blijven we bezig met de doorontwikkeling van Impuls!. Dit is een unieke verzameling van tools, templates en checklists die uw organisatie ondersteunen bij de verbetering van de bedrijfsvoering en interne controle. We nemen dan ook graag de tijd om dit, uiteraard geheel vrijblijvend, aan u toe te lichten.

En dan deze blogs? Vanaf 1 januari 2020 zullen wij hier periodiek nieuwsberichten op plaatsen. Bijvoorbeeld ten aanzien van thema’s die op dat moment relevant zijn. Aan de ene kant geven wij onze visie op hoe wij tegen het betreffende thema aankijken en aan de andere kant proberen we ook praktische direct toepasbare tips te geven, denk bijvoorbeeld aan de wijze waarop u de nieuwe notitie grondexploitaties kan verwerken in de jaarrekening. Daarnaast zullen we van bepaalde thema’s ook informatiepakketten samenstellen. Alvast een tipje van de sluier, begin januari komen we in ieder geval terug op de grondexploitaties. Wilt u de informatiepakketten en de periodieke nieuwsbrief kosteloos ontvangen? Dan vragen wij u alleen om uw naam en e-mailadres aan ons door te geven, dat kan hier.

Reacties