Het nieuws van Exilo, hier nemen we u graag mee in onze visie!

Laudy Konings treedt per 1 maart toe als partner tot Exilo

Wij zijn trots te kunnen melden dat Laudy Konings per 1 maart deel uitmaakt van het partnerteam van Exilo. Laudy is een zeer ervaren management consultant voor overheden en not-for-profit organisatie zoals onderwijsinstellingen op het gebied van financiële en bedrijfsvoeringsvraagstukken. Als senior director bij Deloitte Consulting was Laudy Segment Lead van de Local Business praktijk, die bestaat uit de marktsegmenten Lokaal en Midden-bestuur, Onderwijs en Woningcorporaties.

Met zijn inhoudelijke expertise, brede oriëntatie en zijn landelijke netwerk bij gemeenten, provincies, ministeries en onderwijsinstellingen, vult hij het team van Exilo perfect aan.

Met Laudy in ons team zijn wij als Exilo in staat om u te helpen met de brede beheersingsvraagstukken. Onze specifieke aandacht heeft de toekomstbestendige financiele functie, the future of finance. Wij helpen u graag om u te ondersteunen in het vormen van een visie op een toekomstbestendige financiële functie (the future of finance) tot en met de implementatie ervan. Zodat uw organisatie ook de Future of Finance & Control in huis heeft!

Wij zijn erg blij met zijn komst en kijken uit naar een mooie toekomst met Laudy als onderdeel van onze organisatie!

Reacties