Het maximale resultaat behalen we alleen door de juiste professional te koppelen aan uw uitdaging!

Ons team

Ricardo Kok

Ricardo is een echte financial met jarenlange ervaring in de accountancypraktijk van een een Big-4 kantoor. Naast zijn RA-titel heeft hij tevens een studie IT-Auditing gevolgd om zijn IT-affiniteit ook in te kunnen zetten bij vraagstukken omtrent digitalisering. Ricardo is één van de oprichters en eigenaren van Exilo.

Rogier Schumer

Afgestudeerd als RA en na ruim 20 jaar als accountant bij een Big-4 kantoor met Exilo meer de advieskant op gegaan. De expertise van Rogier zit vooral in de finance en doorontwikkeling van control binnen een organisatie. Rogier is één van de oprichters en eigenaren van Exilo.

Erik Koster

Erik is als AA -accountant een financial met achtergrond in de accountancy bij een Big-4 kantoor. De laatste jaren heeft Erik zich toegespitst op het op interim- of adviesbasis ondersteunen van overheden. Erik is één van de oprichters en eigenaren van Exilo.

Manus Schlooz

Manus is na zijn studie  gestart met een traineeship en vervolgens gestart bij Exilo als junior consultant. Manus maakt in zijn rol onderdeel uit van het adviesteam voor onze opdrachtgevers.  

Bram Verbeek

Bram heeft vanuit zijn jarenlange ervaring als controller bij een 100.000+ gemeente enkele jaren geleden de overstap gemaakt naar interim-financial. Bram vervult daarbij rollen als bijv. (concern)controller of hoofd financiën. 

Laudy Konings

Laudy heeft als adviseur van overheden ruim 20 jaar bij een Big-4 advieskantoor gewerkt. Zijn expertise zit op het vanuit de organisatiekant toekomstbestendig maken van de financiële functie.

Frank Boom

Frank Boom

Frank heeft in de private sector ervaring opgedaan als businesscontroller. Sinds enkele jaren legt hij zich vooral toe op zijn passie:  het vertalen van informatiebehoeften via BI-tools in praktische dashboards en rapportages.

Erwin Maasbach

Erwin heeft een achtergrond in de financiële sector (bankensector) en is een financial in hart en nieren. Als interimmer ondersteund hij opdrachtgevers in functies als bijvoorbeeld controller of projectleider. 

Onze nieuwe collega?