Het maximale resultaat behalen we alleen door samenwerking!

Samen ruim 65 jaar ervaring

Exilo is in 2019 opgericht met als doel organisaties in de publieke sector te ondersteunen bij vraagstukken op het snijvlak van financiën, control en bedrijfsvoering. Gezamenlijk hebben wij ruim 65 jaar ervaring in het adviseren en controleren van overheden als gemeenten, provincies en ministeries, maar ook not-for-profit organisaties als onderwijsinstellingen

Samenwerking is vooruitgang

Om vooruitgang te creëren in een organisatie is samenwerking van belang. Enerzijds omdat wij daardoor in staat zijn om uw organisatie snel en goed te leren kennen, en anderzijds omdat samenwerking essentieel is voor een duurzame verbetering van de organisatie.

Immers, een advies kan nog zo gedegen zijn of gebaseerd op een best practice, als het niet past binnen de cultuur en de ambitie van uw organisatie zal het nooit het gewenste effect hebben. Wij staan dan ook voor adviezen die op maat gesneden zijn en passen binnen de wensen en mogelijkheden van uw organisatie.

Oprechte en eerlijke communicatie als basis

Om toegevoegde waarde te leveren mag u van ons verwachten dat wij een eerlijk advies geven. Dat betekent dat wij, waar nodig, kritisch zullen zijn op de huidige werkwijze. Niet met als doel om aan te tonen dat de organisatie of haar medewerkers niet goed functioneren, maar juist om samen te zorgen voor verbetering.

Dat betekent dat wij een prikkelend of moeilijk gesprek ook niet uit de weg zullen gaan, juist omdat deze gesprekken vaak belangrijke inzichten geven over hoe een organisatie werkt en welke cultuur er heerst.

Onze adviezen bestaan dan ook niet uit dikke rapportages met wollige teksten waar u weinig aan heeft. Wij brengen ze het liefst in de praktijk door samen met de organisatie de implementatie te verzorgen. Juist omdat we op die manier in staat zijn om snel te schakelen waar nodig.

Ons team

Ricardo Kok

partner

Laudy Konings

partner

Erik Koster

partner

Rogier Schumer

partner

Jermo Kooijmans

junior consultant

Bram Verbeek

senior finance professional

Erwin Maasbach

senior finance professional