Het maximale resultaat behalen we alleen door de juiste professional te koppelen aan uw uitdaging!

Ons team

Ricardo Kok

Ricardo is een echte financial met jarenlange ervaring in de accountancypraktijk van een Big-4 kantoor. Naast zijn RA-titel heeft hij tevens een studie IT-Auditing gevolgd om zijn IT-affiniteit ook in te kunnen zetten bij vraagstukken omtrent digitalisering. Ricardo is één van de oprichters en eigenaren van Exilo.

Rogier Schumer

Afgestudeerd als RA en na ruim 20 jaar als accountant bij een Big-4 kantoor is Rogier met Exilo meer de advieskant op gegaan. De expertise van Rogier zit vooral in de finance en doorontwikkeling van control binnen een organisatie. Rogier is één van de oprichters en eigenaren van Exilo.

Erik Koster

Erik is een accountant met noordelijke nuchterheid en een praktische insteek. De laatste jaren heeft Erik zich toegespitst op het ondersteunen van overheden op interim- of adviesbasis. Erik is één van de oprichters en eigenaren van Exilo.

Tim van der Horst

Tim is na zijn studie gestart bij Exilo als  consultant. Als consultant maakt Tim onderdeel uit van het adviesteam voor onze opdrachtgevers. 

Wouter Dijs

Wouter is na zijn studie bedrijfskunde gestart als consultant bij Exilo. Als consultant maakt Wouter onderdeel uit van het adviesteam voor onze opdrachtgevers. 

Michelle Boers

Michelle is project- en management-ondersteuner. Met haar hands-on mentaliteit en oog voor details zorgt ze voor het soepel verlopen van interne- en externe projecten. 

Patrick de Jonge

Patrick heeft een achtergrond als accountant en als business controller. Patrick is analytisch sterk en heeft een praktische instelling. Zijn kennis en ervaring zet hij als interim-financial graag in ten behoeve van opdrachtgevers.

Erwin Maasbach

Erwin heeft een achtergrond in de financiële sector (bankensector) en is een financial in hart en nieren. Als interimmer ondersteunt hij opdrachtgevers in functies als bijvoorbeeld controller of projectleider. 

Onze nieuwe collega?